jueves, 18 de febrero de 2010

Xampinyons farcits

Per dues persones:

  1. 8 xampinyons
  2. Una pebrera italiana
  3. Mitja ceba
  4. Tofu
  5. Formatge parmesà
  6. Pinyons

He fet un “nou” plat amb els sobrants de la nevera que ens ha sorprès. Està exquisit.

Fer net els xampinyons amb un raig d’aigua, tirar els peus. Picar fina la ceba i sofregir-la amb poc oli fins que quedi molla. Tallar fineta la pebrera, afegir-la a la ceba. Salar poc. Quant tot estigi una mica fet, reduir el foc. Fer bocinets de tofu i afegir-los. Posar els pinyons. Quant tot estigi fet, deixar el foc al mínim, fer laminetes de parmesà i posar-les perquè es fongui. Mesclar amb una cullera de fusta. El parmesà té que impregnar tot el sofregit, mantenir calent.

En una paella posar els xampinyons, ficar-li’s un rajolí d’oli d’oliva a la part de dins i girar-los perquè es coguin amb el seu propi líquid.

Quant estiguen fets, farcir-los amb el sofregit. Servir calents.

No hay comentarios: